Formaggio Skyler

Formaggio Skyler

Il formaggio Skylger è un formaggio speciale con una storia autentica. Il formaggio è originario di Terschelling. Qui il formaggio viene prodotto dal casaro Jan-Willem Zeilstra in un nuovo caseificio. Il formaggio Skylger è caratterizzato dall'utilizzo di puro latte Terschelling fresco proveniente dai produttori di latte dell'isola. Ma sapevi che Skylger contribuisce anche a un futuro più sicuro per gli uccelli dei prati sull'isola? Ad esempio, viene utilizzata una data di falciatura ritardata in modo che gli uccelli di prato abbiano abbastanza spazio per crescere.

Filtro prodotti
Imposta la direzione decrescente
Mostra come Griglia Lista

3 elementi

per pagina
  1. Skylger Lieve
    Scegli il tuo peso
    Aggiungi alla lista desideri
    Aggiungi al confronto
  2. Skylger maturato
    Scegli il tuo peso
    Aggiungi alla lista desideri
    Aggiungi al confronto
  3. Skylger Extra Matured speglar Terschellings karaktär. Du kan definitivt smaka på detta. Skylger Spicy är en kryddig och robust ost med en härlig fyllig smak.
    Scegli il tuo peso
    Aggiungi alla lista desideri
    Aggiungi al confronto
Imposta la direzione decrescente
Mostra come Griglia Lista

3 elementi

per pagina

The special environment of Terschelling

Skylger cheese is produced by cheese maker Jan-Willem Zeilstra in Terschelling. Making cheese is his passion and his life. The cheese is made in the traditional way in the cheese factory in Terschelling. The new cheese factory in West-Terschelling is partly an initiative of Royal FrieslandCampina. Their strategy is aimed at the production of special cheeses with an authentic story. And Terschelling definitely has that. The Terschelling polder, located in the vicinity of the Wadden Sea, is more than 1,000 hectares in size and is characterized by its open landscape. Meadows are restored to their former glory here, for example by expanding wet meadows.

The Skylger variants

Skylger cheese comes in three delicious varieties: mild, matured and spicy. Each and every one of these variants is traditionally made from fresh Terschelling milk and based on a unique recipe from cheese maker Jan-Willem Zeilstra. Skylger Mild is a cheese with a mild and pure taste, which is creamy and fresh at the same time. Skylger Matured is a somewhat spicy cheese with a surprising bite. A delicious creamy cheese, at the same time salty and fresh thanks to the fresh Terschelling milk. Finally, Skylger Spicy is a spicy spicy cheese, which has a robust taste. All these variants are delicious for any time of the day: breakfast, lunch, dinner or snack.